BestMobile jana duit!


Ayat skema iaitu Guna Bestmobile Untuk Dapat Duit. Memang betul. Jangan risau meskipun ada yang masih ragu-ragu kerana ia belum lagi beroperasi secara meluas. Namun percayalah kerana apa yang kita percaya itu memang akan berlaku berdasarkan hukum tarikan.

Mari saya permudahkan konsep dapat duit melalui Bestmobile. Buat makluman semua, Bestmobile adalah satu rangkaian telefon prabayar yang memberi banyak kebaikan kepada para pengguna. Selain fungsi asas untuk telefon, sms atau data internet, Bestmobile memberi peluang kepada para pengguna untuk menjana pendapatan dengan konsep Brand Partner.

http://www.thebestmobile.my/bm1

Dengan menjadi Brand Partner, anda telah mendapat ‘lesen’ untuk mempromosi Bestmobile. Buatlah promosi untuk mengajak seberapa ramai pengguna untuk menggunakan Bestmobile.

Hasil usaha anda, pihak Bestmobile akan memberi beberapa insentif berbentuk komisyen dan bonus.
Antaranya bonus penajaan berjumlah RM20 setiap orang yang ditaja. Selain itu ada komisyen berbentuk duit apabila orang yang anda taja membuat top up handphone. Lagi ramai yang anda taja baik anda sendiri atau rakan downline anda maka lagi banyak komisyen yang anda dapat.

Sekarang ada nampak tak bagaimana Bestmobile boleh mendatangkan pendapatan kepada pengguna. Dengan modal yang serendah RM49 untuk mendapatkan kadsim maka anda dapat pula kelayakan Brand Partner untuk melakukan perniagaan telekomunikasi yang hebat abad ini.

http://www.thebestmobile.my/bm1

Tugas anda cuma membuat hebahan atau promosi ataupun ajakan kepada rakan-rakan,keluarga atau sesiapa sahaja. Setiap pengguna handphone adalah prospek anda. Terpulang kepada mereka sama ada yang berminat atau tidak. Ada yang tidak berminat itu adalah perkara biasa. Agak luarbiasa kalau semua ditakdirkan yang berminat menyertai Bestmobile. Ikut logik akal memang tak lah kerana hukum dunia cukup mudah. Ada yang nak dan ada yang tak nak.

Namun saya pasti semua nak duit. Lebih-lebih kepada golongan yang kurang mampu. Jadi kehadiran Bestmobile perlu untuk dijadikan landasan untuk mengubah kesengsraan hidup. Jika sebelum ini serba serbi kekurangan maka peluang menjana duit melalui Brand Partner hendaklah direbut sebaik mungkin.

Saya berharap sesiapa yang berminat untuk mengubah taraf hidup dengan menjana pendapatan melalui Bestmobile bertindak sekarang!

Credit: mrhanafi

0 comments:

My Instagram