Terima kasih sayang!

Terima kasih sayang!
Sedar tak sedar, usia dah bertambah lagi genap satahun. Masa berlalu begitu pantas. Dalam tak sedar bekerja setiap hari, usia terus meniti. Kadang-kadang tak sempat nak kira waktu dalam sehari. Sedar je dah pagi, sedar je dah malam. Allahu akbar!

Kebiasaannya setiap kali besday, my wife mesti bagi hadiah. Tapi tahun ni tak da. Terfikir-fikir juga, kenapa ye...hmmm..

Rupa-rupanya hadiah tahun ni lain dari yang lain. Hadiahnya adalah sesi photoshoot selama 30 minit! Thank you sayang. Love u so much! :-)

Alkisahnya suprise. Mula-mula my wife kata dia ada belikan baju baru. Ingatkan baju tu hadiah besday dah. Pastu ajak kuar pergi satu tempat "misteri". Katanya pergi sekejap saja.

Last-last sampai kat studio, WhiteStudio. Ada sebuah kat Bandar Tun Hussien Onn ni. :-)

Habis semua gaya dah buat dalam masa 30 minti tu. Sekali dengan Fateh pon bergaya macam-macam.

Terima kasih ya Allah kerana menganugerahkan seorang isteri yang cute dan romantik. Maaf sebab abah tak bape pandai nak romantik ye ummi. Love you so much till Jannah! Amin :-)
Read More

Terima kasih TM!

Terima kasih TM!

Terima kasih TM! Macam bunyi terima kasih PM yerk :P Alkisahnya sebelum ni saya melanggan Streamyx. Kurang setahun, TM beri notis untuk penamatan kontrak kerana kawan Sg. Long telahpun dinaiktaraf fasilitnya kepada UniFi.

Setelah mengkaji dan meneliti, akhirnya setuju untuk upgrade ke UniFi Lite 10Mps download 5Mbps Upload. Alhamdulillah, line yang stabil pada masa ni. Hari ni dapat surat kat atas ni. TM kata ni lebihan bayaran untuk pakej Streamyx yang sebelum ni.

Ok, boleh buat bayar bil UniFi bulan ni. Untuk pengetahuan semua, pakej UniFi Lite ni hanya RM129 sahaja sebulan berbanding pakej Streamyx 4Mbps RM149 sebulan. Macam ntah pape kan pakejnya??? hahaha..

Yang penting, kita sebagai pengguna, kaji dan selidik sebelum mengguna atau melanggan. Orait, tido dulu. Esok keje. Assalamualaikum.

Nanti saya kongsikan camner nak dapat rebate RM2 setiap kali kita bayar bil Unifi@Streamyx ye :-)
Read More