Irfan Al-Fateh dah besar!

Lama rasanya Fateh tak masuk dalam blog ni :P Sedar tak sedar, Fateh dan masuk 1 tahun 3 bulan ++. Besar dah. Macam tak percaya Fateh dah besar sebab rasa macam baru je kawen semalam :-) Apa pun, Alhamdulillah, syukur kepada Allah kerana mengurniakan seorang cahaya mata yang sangat comel di mata abah dan umi.

Pagi tadi, sewal jam 7.00 pagi dah keluar bawa Fateh ke Kuala Selangor Cabin Camp untuk survey tapak kem motivasi pelajar tahun 5 & 6 tahun ni. Pagi-pagi lagi Fateh dah bangun, pukul 6.30 pagi! Fateh ingat abah & umi nak pegi sekolah la tu :P

Ini la wajah 2 penyejuk hati abah :-) Semoga Allah sentiasa memelihara permata-permata comel abah ni, amin :-)

Ok, setakat ni dulu, abah dah ngantok :P



Kita membina hidup dengan apa yang yang kita dapat, tapi kita membina kehidupan dengan apa yang kita beri.

Pendapat