Irfan Al-Fateh dah besar!

Irfan Al-Fateh dah besar!
Lama rasanya Fateh tak masuk dalam blog ni :P Sedar tak sedar, Fateh dan masuk 1 tahun 3 bulan ++. Besar dah. Macam tak percaya Fateh dah besar sebab rasa macam baru je kawen semalam :-) Apa pun, Alhamdulillah, syukur kepada Allah kerana mengurniakan seorang cahaya mata yang sangat comel di mata abah dan umi.

Pagi tadi, sewal jam 7.00 pagi dah keluar bawa Fateh ke Kuala Selangor Cabin Camp untuk survey tapak kem motivasi pelajar tahun 5 & 6 tahun ni. Pagi-pagi lagi Fateh dah bangun, pukul 6.30 pagi! Fateh ingat abah & umi nak pegi sekolah la tu :P

Ini la wajah 2 penyejuk hati abah :-) Semoga Allah sentiasa memelihara permata-permata comel abah ni, amin :-)

Ok, setakat ni dulu, abah dah ngantok :P


Read More

KASUMA 2017!

KASUMA 2017!
"oit wan, apahal lambat sangat ko wat design ni?" Memang sangat 'best' kalau ada orang cakap cenggitu waktu kita tengah dok wat design :P

Selingan saja tu. InsyaAllah 15 April ni, sekolah saya akan mengadakan Karnival Sukan Mega Al-Rahman (KASUMA) di Padang Awam Cheras Perdana. Ini adalah kali pertama setelah sekian lama, pihak sekolah menjemput ibu bapa bersama-sama menjayakan karnival sukan pada kali ini. Untuk maklumat lanjut, boleh layari portal khas KASUMA di: www.kasuma2017.com

p/s: Sebagai desinger amatur, ilham dari Allah sangat-sangat diharapkan. Sebab yang maha cantik itu adalah Allah :-)

Read More