Morgan Bread Maker 2.0 Liter

Sebelum ni Pressure Cooker, sekrang ni bread maker pulak :p Macam-macam inovasi sekarang ni yang menjadi iagaun para suri rumah. Kali ni nak share mengenai bread maker janama Morgan. Bread maker ni antara yang femes macam pressure cooker jenama Noxxa dulu..hehehe

Sebelum ni dah penah femes dengan satu jenama lain, tak ingat la pulak. Tapi tak lama femesnya. Dan sekarang ni jenama Morgan pulak yang terfemes.

Ok la, kena test dulu guna Morgan Bread Maker ni, nnti boleh bagi testimoni. Will be belong to my sister actually. hehe. Harga pun berpatutan untuk masa sekarang ni. Jadi, boleh la cuba. Jom tengok kat bawah ni;



Kita membina hidup dengan apa yang yang kita dapat, tapi kita membina kehidupan dengan apa yang kita beri.

Pendapat