Philips Pressure Cooker

Demam Pressure Cooker makin menjadi-jadi. Macam-macam yang diperkatakan tentang pressure cooker ni, maksudnya yang positif la.. :P Yang paling syok didengar, "masak kari 10 minit saja" "masak bubur 7 minit saja". Dasyat tu!! Yang paling best lagi, campak saja semua bahan kat dalam periuk tu dan ...plinggg!! Siap jadi kari! Waaaaa!!!!
 

Isteri pun bercerita juga pasal pressure cooker. Cuma katanya brand Noxxa Pressure Cooker. Ya ampun amat mahal harganya! Rm700++ Tapi kalau tengok design noxxa, tak bape nak best pun :P

Akhirnya ambil inisiatif search kat lazada menggunakan keyword "pressure cooker". Banyak rupanya brand pressure cooker lain yang lebih murah dan berbaloi. Cuma jangan la amik brand china pior, menyesal dikemudian hari nanti..hehehe

Philips juga mengeluarkan pressure cooker pelbagai fungsi. Bukan nak rekemen, tapi brand ni memang dah lama dipercayai. Sampaikan Hair Trim pon Philips ada keluarkan. Yang bestnya, hair trim philips tidak menggunakan bongkah besi untuk menghasilkan magnet, tetapi hanya menggunakan motor elektronik sahaja! Satu inovasi yang canggih sebab lebih ringan berkali ganda.

Ok, yang kat bawah ni Philips Pressure Cooker. Cuba la tengok. mana la tau boleh hadiahkan untuk isteri ke..ibu ke..bakal mak mertua ke..kakak ke.. :-)



Kita membina hidup dengan apa yang yang kita dapat, tapi kita membina kehidupan dengan apa yang kita beri.

Pendapat