Charging Dock | Samsung Gear SM V700

Baru-baru ni adik minta untuk carikan charging dock untuk samsung gear dia. Hilang katanya. Cuba belek-belek samsung gear milik dia, cantik jugak Samsung Gear ni. Yang selama ni dok tengok budak-budak pakai rupanya imitation dan inspiration daripada samsung gear...sampai ada yang jual dengan harga yang sangat murah di pasar malam :P


Berbalik pada samsung gear tadi, lebih kurang macam smart watch. Cumanya, kalau original samsung gear ni, kualitinya lebih bagus dan lebih tahan daripada yang ciplak tu. Pegang je pun dah tau materialnya bagus. Cuma yang tak bestnya, untuk charge samsung gear ni, ada dock khas. Tak boleh charge guna cable micro USB macam handphone biasa :P

Cuba search kat lazada, ada rupanya charging dock third party. Macam-macam brand ada :P Kalau ada sesapa lagi yang hilang benda ni, jom la tengok kat bawah ni :-)



Kita membina hidup dengan apa yang yang kita dapat, tapi kita membina kehidupan dengan apa yang kita beri.

Pendapat