qasehgojes.com


Alhamdulillah, syukur kepada Allah, akhirnya siap juga promopage Qaseh GOJES. Domain dah lama beli, sedikit terbazir sebab page lambat siap. Apa-apa pun, syukur kepada Allah, diizinkan juga untuk siap!


Korang tau ke Qaseh Gojes tu ape? Mai sini nak habaq :-) Gojes ni merupakan produk terbaru keluaran Ana Edar Sdn Bhd (www.qaseh2u.com.my) yang dirumus khas untuk kaum wanita dan lelaki umumnya. Dengan memfokuskan kepada penampilan diri, terutamanya kulit, Gojes mengetengahkan ramuan makanan kecantikan semulajadi dan juga ramuan sunnah. Korang boleh tengok ramuan penuh kat sini: www.qasehgojes.com 


Juga disertakan testimoni daripada pengguna Qaseh Gojes yang ditangguk dari facebook rasmi Ana Edar (www.facebook.com/AnaEdar).  Bukan sekadar promo, tapi siap dengan testimoni :-)

Laman promosi Qaseh Gojes ini bukan sekadar hanya untuk mempromosikan produk tersebut, tetapi juga untuk rakan-rakan niaga Qaseh memaparkan laman promosi mereka masing-masing pada bahagian RANIA sebagai medium promosi percuma! :-)



By the way, promopage www.qasehgojes.com adalah on behalf Ana Edar Sdn Bhd :-) Untuk rekod, Qaseh Gojes telah dilancarkan pada 13 Jun 2015 yang lalu, boleh baca entry yang ni: Pelancaran Qaseh Gojes

Ada yang berminat nak jadi rakan niaga? Boleh klik menu kat atas blog ni, QASEHGOLD :-)


Kita membina hidup dengan apa yang yang kita dapat, tapi kita membina kehidupan dengan apa yang kita beri.

Pendapat